90-årig er vild med badminton

0

Lise Schwartz har været en del af Roskilde Ældre Motion, siden startskuddet til foreningen gik i 1991.

“På det tidspunkt var min mand og jeg færdige på arbejdsmarkedet, og så syntes vi, der skulle ske noget nyt”, fortæller Lise Schwartz om startskuddet til sit mangeårige og særdeles trofaste medlemskab af Roskilde Ældre Motion.

Det var på det tidligere Hotel Prindsen (i dag Roskilde by Zleep Hotels), at den i dag 90-årige motionist første gang hørte om planerne om at oprette en selvstændigt afdeling for 60-plusserne under Roskilde Idræts Union. En idé der blev til virkelighed i 1991 – såvel som Lise Schwartz’ medlemskab.

“Inden da havde jeg dyrket badminton, så det var også det, jeg startede med i foreningen. Det holder liv i de gamle klude, selv om der er forskel på den badminton, jeg spiller nu og så for ti år siden”, forklarer den ivrige motionist, der inden pensionen arbejdede ved omstillingen i Roskilde Kommune. Siden starten ved Roskilde Ældre Motions oprettelse har Lis Schwartz desuden udvidet det ugentlige træningsprogram, så det på ugentlig basis nu også omfatter petanque (i sommerhalvåret) og stolemotion.

“Jeg har mange bekendte fra badminton, og så var der nogle, der syntes, at jeg også skulle prøve stolemotionen. Det vil jeg godt indrømme, mest er for selskabs skyld”, siger hun.

Deltag i debatten
Del.