80 børn og unge lægger salen ned

0

Er du til dans, musik, teater, god underholdning og glade børn, så må du ikke snyde dig selv for at se ”Dum Dreng?”

Lørdag d. 17. juni kl. 16.00 og søndag d. 18. juni kl. 14.00 byder Klub Roskilde Øst indenfor til en oplevelse af de helt store, når mere end 80 børn og unge viser hvad et halvt års hårdt arbejde har ført til.

”Dum Dreng?” er en teaterkoncert, der fortæller historien om en kreativ dreng, der ikke passer ind i det robotiseret samfund han lever i.

Han bliver sendt ud på en tidsrejse, hvor han gennem dans, musik og mødet med forskellige mennesker, finder ud af om han nu også er så dum som samfundet vil have ham til at tro.

Klubberne Gadegården og Nymarksgård har sammen skabt et Sommershow af de helt store, hvor fællesskab og trivsel er i højsædet.

Hele showet er blevet samlet på en øveweekend, hvor alle har overnattet fra fredag til søndag på Lynghøjskolen.

Her er der ikke bare blevet skabt et show, men også venskaber på tværs af klasser, aldre og områder.

”Som tilskuer til gennemspilningen i dag (søndag red.) må jeg bare sige at I har noget helt fantastisk i vente. Niveauet er SÅ HØJT at man tror det er løgn!!!… Glæd jer!!! Bare glæd jer!” – Søren Gravgaard Leder Klub Roskilde Øst

Vi håber virkelig at mange har lyst til at støtte op om vores show, ikke kun folk med direkte relation til børnene, men også bare dem der elsker teater, musik, dans og god super underholdning.

Billetterne kan købes via: www.kluboest.roskilde.dk

Derudover kan alle klubbørn i Roskilde få en gratis billet til et af showene, man skal bare sende en mail til Mille på camillaeis@roskilde.dk – skriv navn, klub og hvilket show man ønsker billet til.

Spillested: Lynghøjskolen – Lynghøjen 107, Svogerslev

Spilletidspunkter:
Lørdag d. 17. juni 2017 kl. 16.00 Premiere
Søndag d. 18. juni kl. 14.00 Show 2

Deltag i debatten
Del.