Verdens bedste til vipper

0

22-årige Marie-Louise Asmussen kan efter det såkaldte Lash World Cup i Amsterdam forrige weekend kalde sig verdensmester i øjenvipper. Onsdag morgen er hun i Go’ morgen Danmark.

Der var 200 deltagere fra 20 lande samlet på Hotel Schiphol Valk A4 i weekenden den 9.-10. februar fandt Lash World Cup sted i Amsterdam, hvor der blev dystet i flere forskellige metoder af de såkaldte eyelash extensions, der er det engelske fagsprog for forlængelse af øjenvipper.

Verdensmester

Marie-Louise Asmussen fra Roskilde, der ved siden af studiet på Copenhagen Business School driver klinikken Marilou Lashes på Darupvej, deltog i disciplinerne Single Lashes og 2-3D volume, og hun løb med verdensmesterskabet i kategorien Classic Look Junior, der i korthed handler om at påsætte enkelte vipper på sin model og dermed fremelske det smukkeste og mest naturlige look.

Måtte sove på det

”Jeg var syg ved præmieoverrækkelsen, så jeg skyndte mig bare i seng. Men da jeg vågnede næste morgen og så pokalen på natbordet, slog det mig, at jeg nu faktisk er verdens bedste til noget. Det var en vild lykkefølelse”, fortæller vippemesteren, der inden længe skal dyste om Danmarksmesterskabet i Øksnehallen i København den 3. og 4. marts.

Deltag i debatten
Del.