Specialbutik indgår samarbejde med Perch’s Thehandel

0

No1 i Sct. Ols Gade er ny forhandler af de traditionsrige teer.

“Jeg fik selv en, da jeg åbnede butikken”, fortæller Camilla Hansen og peger på en smagsæske fra A.C. Perch’s Thehandel.

Indehaveren af No1 i Sct. Ols Gade viser stolt den seneste tilføjelse til sortimentet i den lille specialbutik frem for Paperboy, efter at hun for godt en måned siden fik tilladelse til at kalde sig forhandler af den kongelige hofleverandørs teer.

“Det er vildt fedt at få lov til at sælge noget, der, så vidt jeg ved, ikke findes andre steder i Roskilde”, lyder det fra forretningsejeren, der tilbage i januar måned rettede henvendelse til Perchs efter en tur forbi det traditionsrige tehus’ filial i Københavns Lufthavn.

“Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at få deres produkter ind i butikken, så jeg sendte en forespørgsel og fik svar tilbage om, at det gør de normalt ikke. Jeg fik dog også besked på at sende et par billeder af forretningen, og tre uger senere havde jeg forhandlingen”, fortæller Camilla Hansen, der åbnede No1 tilbage i september måned sidste år.

Indtil nu har de godt 60 kvm primært været forbeholdt et alsidigt udvalg af interiør og legetøj, men nu går Camilla Hansen altså nye veje i jagten på lokale kunder og ikke mindst det mere udefrakommende segment.

“Mange af byens turister kommer her forbi, når de skal fra museet til domkirken eller omvendt, og derfor er vi også glade for nu at kunne tilbyde nogle lidt hyggelige produkter, der egner sig godt til gaver”, fortæller hun.

Deltag i debatten
Del.