Snow Fun – Ski, Run & Bike overtager Fabin Sport

0

Jan Krøyer, ejer af Snow Fun – Ski, Run & Bike, har pr. 1. november 2017 overtaget Fabin Sport Multicenter Aps.

Fabin Sport fortsætter i sin nuværende form indtil den 1. maj 2018, hvorefter butikken flytter til Industrivej 1, 4000 Roskilde, og bliver en integreret del af Snow Fun – Ski, Run & Bike. Michael Elmstrøm, tidligere ejer af Fabin Sport, samt resten af teamet bestående af Claus Jørgensen og Tim Perlblad vil fortsat være en del af den nye konstellation og ser frem til samarbejdet med Jan Krøyer og Snow Fun.

Styrket koncept
”Snow Fun – Ski, Run & Bike kan med købet af Fabin Sport markant styrke forretningens koncept, der i forvejen er utroligt stærk på ski og løb, og derfor ser det som en naturlig udvikling at satse yderligere på bike-delen. På den måde kan Snow Fun i endnu højere grad tilbyde høj service og høj kompetence, hvilket er butikkens motto, inden for alle parametrene SKI – RUN – BIKE”, siger indehaver Jan Krøyer.

Sammen med medarbejderne ser han frem til at byde alle velkommen i en udvidet butik med nyt og stort moderne cykelværksted og showroom på Industrivej 1 den 1. maj 2018, hvor cykel-delen desuden bliver opgraderet med racer- og tri-cykler samt mountainbikes og cross-cykler.

Deltag i debatten
Del.