Slagter Frimann fejrede fornem hæder

0

Palle Christensen bød kunderne på lagkage og champagne og tilskrev så i øvrigt sine ansatte titlen som Danmarks bedste slagter.

”Der er gratis lagkage og champagne.”

Det var en smilende slagtermester i skikkelse af Palle Christensen, der onsdag kunne byde kunderne velkommen til fejringen af, at Slagter Frimann nu kan kalde sig Danmarks bedste slagter, efter at interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer har tildelt forretningen Slagterprisen 2017.

Men trods den nyligt vundne håneret, var det en beskeden indehaver, der foran imponerende lagkager og masser af boblevand valgte at sende hæderen videre til sine ni medarbejdere.

”Det er takket være hele holdet, de er topmotiverede og dedikerede, og de er hver især de bedste spillere på deres pladser”, lød det fra en storsmilende Palle Christensen, der ikke var meget for selv at tage del i æren.

”Jeg har formået at sætte et hold som passer sammen, og det er vigtigt. Det menneskelige aspekt er vigtigt for at kunne yde en toppræstation”, sagde slagtermesteren, der ikke ønskede at bedømme, hvorvidt Slagter Frimann samlet set er en bedre forretning nu end til for to år siden.

”Det må du spørge kunderne om”, lød det.

Deltag i debatten
Del.