Skoda Roskilde styrker salgsafdelingen

0

Bilforhandleren på Københavnsvej byder velkommen til Mikkel Nyholm og Christian Wahlgreen.

Kunderne hos Skoda Roskilde har i det forgangne år kunnet møde to nye ansigter i salgsafdelingen, hvor både 24-årige Mikkel Nyholm og 26-årige Christian Wahlgreen er tiltrådt.

”Det er gået over al forventning. Jeg er blevet kastet for løverne fra dag et og har fået rigtig meget ansvar, så det har været en spændende første tid”, fortæller Mikkel Nyholm, der stemplede ind som salgsassistent hos Skoda Roskilde i maj måned sidste år efter at have varetaget en tilsvarende stilling hos Opel.

I den netop overståede julemåned kunne den unge mand så byde velkommen til den seneste tilføjelse til salgsteamet hos bilforhandleren på Københavnsvej. Christian Wahlgreen blev ansat 1. december og har således rundet den første måned hos Skoda Roskilde, hvor både salg og kollegaer har levet op til forventningerne.

”Det er gået rigtig godt og stemningen er super god i huset. Der er højt til loftet og frihed under ansvar”, fortæller den 26-årige salgsassistent.

Åbent hus
Begge medarbejdere glæder sig til den traditionelt travle nytårssæson, der blandt andet byder på åbent hus hos Skoda Roskilde i weekenden den 6.-7. januar.

”Skoda er hovedsponsor på VM i ishockey og i den anledning har vi premiere på de nye Ice-modeller, og så glæder vi os bare til at lave lidt ekstra for kunderne”, fortæller Mikkel Nyholm, mens Christian Wahlgreen supplerer:

”Mine forventninger er, at vi får sendt en masse biler ud af huset”, lyder det.

Deltag i debatten
Del.