Sko-drive in skal spare håndværkeres tid

0

EKCO Erhvervsbeklædning på Københavnsvej har netop søsat Skoxpressen, der ifølge virksomheden skal gøre det hurtigere at klæde fagfolk forsvarligt på til dagens arbejde.

“Det er match, mellem det vi kan som specialbutik, og et ønske om at imødekomme vores kunder, der skal sætte tid af til at besøge os, når de skal have nye sikkerhedssko”, fortæller Glenn Johansen, indehaver af EKCO Erhvervsbeklædning om baggrunden for Skoxpressen – en spritny tilføjelse til virksomheden på Københavnsvej, der skal gøre det lettere og hurtigere for byens håndværkere at blive klædt forsvarligt og funktionelt på til arbejdsdagens udfordringer.

Hurtig handel

Tankegangen bag Skoxpressen er for så vidt enkel. Håndværkeren kommer kørende i firmabilen, men i stedet for at parkere og gå ind i forretningen på traditionel vis, kører han eller hun direkte ind i den nybyggede hal, hvor en af EKCO Erhvervsbeklædnings medarbejdere står klar til at assistere. I de tilfælde, hvor et par nedslidte sikkerhedssko blot skal byttes til et par nye, kan der dermed opstå situationer, hvor handlen kan klares gennem sideruden. “Hvis du har en bil med to håndværkere, og det kun er den ene, der skal bruge nye sikkerhedssko, skal de begge to have løn for den halve time, det typisk kan tage at finde et par nye sko. Den her drive in kan i samspil med den viden, vi opbygget gennem mange år i branchen, klare de otte ud af ti opgaver langt hurtigere” siger Glenn Johansen, der overtog EKCO Erhvervsbeklædning sidste år efter at have arbejdet ni år som konsulent i Mascot, den danskejede producent af arbejdstøj.

Inspireret af kæmpetræ

Det var den nyslåede indehaver selv, der fik ideen til Skoxpressen. Han afviser dog, at det skulle være naboen McDonald’s, der har været inspirationskilden bag EKCO Erhvervsbeklædnings nye drive in. Burgerkædens hjemland spillede dog en rolle, fortæller han.

“Jeg har været en del i USA, og sidste år kørte jeg på vestkysten, hvor der er de her kæmpe store redwood-træer. Et enkelt sted gik vejen ligefrem gennem et af træerne, og det fik mig til at tænke, hvorfor ikke lave en drive in i Roskilde?”, fortæller Glenn Johansen, der ikke har hørt om andre lignende tilbud i Danmark.

“Jeg har været på Google og søge, men indtil videre tror jeg ikke, der er andre, der har fået ideen. Der er selvfølgelig drive in-trælaster, men det er slet ikke det samme”, lyder det fra indehaveren af EKCO Erhvervsbeklædning.

Deltag i debatten
Del.