RTR Gruppen indstillet til Roskilde Erhvervspris

0

Salige Preben Skrald lagde grunden til vognmandsforretningen, da den udlærte bager i begyndelsen af 1970’erne kom hjem fra Bornholm med en overbevisning om, at han nu skulle køre skrald. 

Lys på erhvervslivet

I dag er det søn og direktør Gregers Højme, der styrer Roskilde-virksomheden på Sdr. Mellemvej. RTR Gruppen støtter og sponsorerer en lang række steder i byen, herunder FC Roskilde, roklubben, Roskilde Cykel Motion, Roskilde Golfklub og Julemærkehjemmet.

”Det er typisk detailhandel, der får opmærksomhed, men vi vil gerne lyse på det brede erhvervsliv. RTR Gruppen er en kendt virksomhed, der igennem mange år har virket i Roskilde og omegn, anerkendt for sine professionelle medarbejdere, der yder god service for sine kunder”, sagde erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper Steen Christensen i sin indstilling til erhvervsprisen.

I godt selskab

RTR Gruppen er den 8. virksomhed, der bliver indstillet til Roskilde Erhvervspris. Tidligere nominerede virksomheder inkluderer blandt andre CP, Dankbar, Roskilde Ortoteknik, Aaløse Marketing og Fysiocenter Roskilde.

Deltag i debatten
Del.