Roskildevirksomhed får rekordordre

0

Lyreco, der har skandinavisk hovedsæde i Roskilde, har netop høstet en ordre på 561 millioner kroner fra Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Dermed er en fjerdedel af firmaets samlede omsætning i Danmark sikret.

Lyreco betjente allerede hovedparten af landets kommuner med kontor- og skoleartikler, men med den nye aftale ryger virksomheden op på at betjene hele 89 af landets 98 kommuner plus hele statens forbrug fra ministerier til politi og forsvar. Det glæder naturligvis administrerende direktør Michael Baun Christensen, der dermed kan love flere arbejdspladser i Roskilde.

”Vi havde en del af aftalen i forvejen, men det var så vigtigt at genvinde den for at sikre endnu flere arbejdspladser i Roskilde”, siger direktøren, der i skrivende stund har knap 200 medarbejdere på lønningslisten i Roskilde.

Fortsat vækst
Han forudser, at virksomheden på trods af en digital transformation i de kommende år vil få brug for at ansætte flere medarbejdere som følge af den rekordstore ordre.

”Vi vækster over de næste år med over ti procent årligt, og vi vil mande op i forhold til den logistiske operation, som uden tvivl bliver større”, vurderer Michael Baun Christensen.

Lyreco vil ifølge aftalen allerede fra januar 2018 overtage al leverance af papir til staten, og fra januar 2019 implementere al anden såkaldt office supply.

Deltag i debatten
Del.