Roskilde-forfatter signerer sin nye bog hos Bog & Idé

0

Familie- og trivselsrådgiver Lone Carmel har netop udgivet bogen ’Hverdagsrelationer. Når det nære bliver svært’. Det er en bog med konkrete bud på, hvad der skal til for at få familielivet til at fungere.

Lørdag den 17. juni er der mulighed for at møde Lone Carmel hos Bog & Idé på Stændertorvet fra kl. 12-13, hvor hun signerer sin nye bog og gerne tager en snak om de udfordringer, som mange familier oplever i en travl hverdag.

Det er bogens formål at give mennesker, der har det svært med relationerne til andre, nogle praktiske øvelser, som de kan bruge i det levede hverdagsliv. Bogen er skrevet i et letforståeligt hverdagssprog – og med respekt for de mennesker, som forfatteren skildrer i forskellige cases.

I bogen beskriver forfatteren en række konfliktfyldte situationer, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Det er konflikter, der påvirker vores relationer til de mennesker, vi er sammen med i dagligdagen. Til hver case anviser bogen konkrete øvelser, der kan arbejdes videre med.

Lone Carmel er uddannet kandidat i psykologisk pædagogik og har drevet rådgivningsvirksomheden relazion i Roskilde siden 2007. Hun har i mange år været aktiv i Roskildes erhvervsliv.

Deltag i debatten
Del.