Ny vintagebutik i Algade

0

Susse og Ronni Guldbrandsen fra Roskilde springer ud som forretningsejere med tøjbutikken
GUTZAG Vintage Clothing.

Onsdag den 1. august klokken 11 åbner GUTZAG Vintage Clothing i Algade 38. Bag tøjforretningen står Susse og Ronnie Guldbrandsen, der har valgt at forløse en fælles passion for moderne vintagetøj og tilbehør fra 1970erne, 1980erne og 1990erne og åbne parrets første detailbutik. 

”Vi er et godt team og har igennem en lang periode haft et stort ønske om, at udleve et fælles forretningsprojekt, hvor vi sammen kan være den afgørende forskel – og skabe positive og sjove oplevelser for både kunderne og os selv.

Vi brænder for vintage -og vores mission er at drive en forretning, hvor kunderne er vores gæster, og hvor shopping er at gå på spændende opdagelse og få inspiration til en lidt sjovere hverdag”, fortæller Susse og Ronni Guldbrandsen i en pressemeddelelse forud for åbningen. 


Nyt eventyr

Parret, der er bosiddende i Roskilde og nu har kastet sig ud i en ny udfordring, kommer oprindeligt fra helt andre brancher. 

Ronni, som vil være den primære drivkraft i butikken, kommer fra hotel- og rejsebranchen, hvor han været virksomhedsleder og direktør i mere end tre årtier. Susse har derimod været ansat som Sundhedsansvarlig på bostedet Hørhus i Center for Handicap i Roskilde Kommune gennem de sidste 20 år, hvor hun også fremover vil passe sit faste arbejde, sideløbende med timerne i butikken.

”Med GUTZAG vil vi skabe et ægte vintage univers. Butikken i Roskilde centrum, er platformen for et stemningsfyldt tilbageblik til en anden tid, med en original tøjstil der aldrig bliver gammeldags og med musik i højtalerne der får smilet frem på de fleste. Vi vil gøre os umage for at imødekomme en stigende efterspørgelse på “moderne” vintage, så vi altid kan præsentere et stort sortiment af sjov og spændende beklædning og accessoires fra 70erne, 80erne og 90erne. GUTZAG skal være retro og stil med substans, men aldrig mainstream”, forklarer de nyslåede forretningsejere. 

Deltag i debatten
Del.