Lions indsamler briller

0

Fredag den 17. november var der i TV2 et indslag om Lions i Danmark’s landsindsamling af brugte briller til Afrika i forbindelse med det forestående kommunevalg.

Man opfordrede danskerne til at medtage brugte briller til valgstedet, idet der ville blive opstillet nogle indsamlingskasser udenfor de enkelte valgsteder. Lions i Roskilde beklager meget at der ikke på alle valgsteder var opstillet indsamlingskasser.

Donér i Julehytten
Såfremt nogle er gået forgæves med deres brugte briller, kan disse indleveres hos Thiele i Skomagergade eller Thiele på RO’s Torv. Lions Roskilde vil i forbindelse med Julehytten på Julemarkedet på Stændertorvet først i december have opstillet en indsamlingskasse.

Først i det nye år vil organisationen foretage en brilleindsamling på centrale steder i byen i håb om, at man vil benytte sig af disse muligheder for at levere de brugte briller til de underbemidlede i den tredje Verden.

En brille der passer
”Vi vil gerne takke de mange som fik mulighed for at levere deres briller på valgdagen. Disse briller vil blive leveret til produktionsskolen i Nykøbing Falster, hvor elever udmåler og sorterer brillerne, inden de sendes ud i Verden. Lions har fagfolk, som forestår udleveringen i de pågældende lande, så modtagerne får de briller, der passer til dem”, siger Erik Budtz-Olsen fra Lions Club Roskilde Centrum.

Deltag i debatten
Del.