Fred og kager

0

Dessertcaféen med det smågeniale navn Peace of Cake blev grundlagt på Vesterbro i København i 2016, og nu får roskildenserne også mulighed for at lade mundvandet løbe over caféens udvalg af cheesecakes, vaffeldesserter, chokolademousse, milkshakes, is, kvalitetskaffe, chai og te. Det sker, når den nye dessertcafé åbner dørene på RO’s Torv den 15. august, og dermed frister alle med svaghed for den ypperligste kagekunst.

“Alle vores desserter er designet til at være uimodståelige, elegante og innovative, og dermed give en følelse af sand nydelse”, lover direktør René Theis Christensen.

“Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter, og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse. Alle vores desserter er designet til at være uimodståelige, elegante og innovative, og dermed give en følelse af sand nydelse”, lover direktør René Theis Christensen, som ikke er i tvivl om, at god kage øger livskvaliteten betragteligt.

“Peace of Cake tilfører et strejf af eksklusivitet til de forskellige årstider og tillader dig at fejre nuet. Livskvaliteten øges betydeligt over en lækker dessert i vores fredelige omgivelser, uanset om du kommer alene, sammen med en god ven, kæreste, kollega eller familie”, forsikrer kagemanden.

Deltag i debatten
Del.