Iværksættere slap godt fra Løvens Hule

0

Efter en vellykket Selvstarterfinale får Asger, Mathias og Simon fra Roskilde Handelsskole nu hjælp af Birgit Aaby til at videreudvikle deres forretningsidé.

Torsdagens finale i iværksætterforløbet Selvstarter gik over al forventning for den ene af de tre grupper, der skulle præsentere deres forretningsidé for et dommerpanel bestående af Henrik Oxe fra Voxeværket, Kim Ove Olsen, direktør i Capnova og ikke mindst Birgit Aaby, den kendte erhvervskvinde og dommer i tv-programmet Løvens Hule på DR1.

“Vi gik på scenen i håbet om at få god feedback med hjem, men så begyndte de pludselig at tale om at investere i os. Det er lidt uforståeligt”, lyder det fra en glad Asger Havndrup, der sammen med Mathias Gammelgaard og Simon Ellehøj står bag madudleveringskonceptet Shipster.

Imponerede dommere

De tre handelsskoleelevers idé går ud på, at tømmermændsramte eller blot dovne festivalgængere via en app kan få andre gæster til at levere mad og andre fornødenheder til lejren mod betaling. Som tidligere omtalt i Paperboy er trioen i fuld gang med at teste konceptet via Facebooksiden Roskilde Tømmermændshjælp, hvor de tilbyder udbringning af alt fra Big Macs til chips og slik i Roskilde og omegn. Gruppen mangler dog fortsat at udvikle appen, der skal være den færdigudviklede forretnings omdrejningspunkt. Men det er der måske råd for efter torsdagens Selvstarter-finale.

“Både Kim Ove Olsen og Birgit Aaby var meget imponerede og sagde, at de gerne ville være med på rejsen. Efter vi havde pitchet vores idé, talte vi lidt videre, og det endte med, at vi nu har sat møder op med dem begge”, fortæller Asger Havndrup, der dog samtidig understreger, at der på nuværende tidspunkt ikke er penge på bordet.

Løvinde Birgit Aaby lod sig imponere af Asger Havndrup, der sammen med Mathias Gammelgaard og Simon Ellehøj står bag madudleveringskonceptet Shipster.

“Der er ikke en fast aftale endnu, men i første omgang håber vi på at kunne gøre brug af deres kontakter, så vi kan finde den rigtige udvikler til appen”, siger handelsskoleeleven, der estimerer, at Shipster har brug for 500.000 kroner, hvis konceptet for alvor skal tage fart. I mellemtiden fortsætter de tre unger-
svende, der netop har taget hul på sommerens eksaminer, med at cykle Roskilde tyndt i weekenden. “Vi skal have mere at vide om vores målgruppe og deres vaner, så det bliver vi ved med”, siger Asger Havndrup.

Smilene var brede efter torsdagens Selvstarter-finale, hvor især de tre unge fra gruppen Shipster imponerede dommerne. Fra venstre er det Simon Ellehøj, Mathias Gammelgaard og Asger Havndrup, efterfulgt af de to dommere Kim Ove Olsen og Birgit Aaby.

Deltag i debatten
Del.