FysioDanmark indstillet til erhvervspris

0

Det begyndte for 16 år siden i Skomagergade i et lille lokale med Niels og Niels som nyuddannede fysioterapeuter. I dag 16 år efter har de nu 20 ansatte fysioterapeuter, en diætist og ergoterapeut samt en administration på Københavnsvej. For godt et år siden skiftede de navn til FysioDanmark og er nu medlem af en landsdækkende kæde med ca. 60 selvstændige fysiocentre.

Klare roller

De godt 1.800 kvm danner ramme om makkerparrets visioner, og den store drøm er gået i opfyldelse fortæller Niels Erichsen, der til daglig står for hele den administrative del.

Det er Danske Bank, der har taget initiativet til Roskildes erhvervspris.

“Vi meldte os for fire år siden på et seminar, der hed ’Vækst via ledelse’. Det blev hurtigt klart, at jeg skulle foretage et valg. Enten bruger du din tid på klienterne og så er I lige vidt, eller også bruger du tiden på ledelse, var parolen. Det blev et skift, og min rolle er i dag 100 procent administration.

Kompagnonen Niels Honoré er den kreative i foretagendet, og har, udover egne klienter, ansvaret for kommunikationen. De seneste år har han udgivet flere bøger og er i øvrigt aktiv klummeskribent til fagblade og lokale aviser.

Varig bedring

“Vi blev både stolte og glade, da vi fik beskeden om at være indstillet til Roskildes Erhvervspris. Og da vi fik læst op, hvad der lå bag, så ved vi, at det ikke handler om en pegefinger. Den der har indstillet os, har ramt meget præcist med, hvad det er, vi gerne vil stå for. Vi tror på varig bedring. Og derfor har vi ansat Louise, der udover at være yogainstruktør også er stresscoach. Når man først finder årsagen, så ved man hvor, der skal justeres og ændres”, slutter Niels Erichsen.

Deltag i debatten
Del.