Friluftsland åbner i Skomagergade

0

Fredag klokken 10 slås dørene op til 400 kvadratmeter nyindrettet butik.

Når Open by Night fredag rammer Roskilde, kan de handlende samtidig opleve premieren på Friluftsland Roskildes nye butik i Skomagergade. 

Efter en årrække på Karen Olsdatters Stræde med salg af vandrestøvler, rygsække og alt hvad et udsøgende hjerte ellers kan begære, er butikskædens lokale afdeling nu klar til at byde kunderne velkommen i hele 400 kvadratmeter nyindrettede rammer i gågaden. 

”Med den nye placering håber vi på at ’fange’ flere, der ikke lige kender os i forvej- en”, forklarer Friluftslands marketingschef Claus Østergaard. 

Helt præcist fredag klokken 10 slås dørene op til det nye, større og forbedrede udgave af Friluftsland Roskilde, hvor de handlende vil blive trakteret med kaffe og te. Det gentager sig lørdag fra 10-15, ligesom der begge dage vil være 20 procent på alt i forretningen såvel som  konkurrencer, præmier og såkaldte giveaways så længe lager haves. 

”Kunderne vil opleve et helt nyt butikskoncept, udarbejdet i samarbejde med vores søsterselskab i Sverige. Det er utrolig gennemført og tager sig virkelig godt ud, og varerne præsenterer sig derfor meget bedre”, fortæller Claus Østergaard, der samtidig kan melde om et nyt tiltag, der skal give det vandrende folk helt nye muligheder i forbindelse med køb af robust fodtøj. ”Forretningen vil også indeholde en lille testbane, hvor man kan gå rundt på klippeblokke og træstammer. På den måde får man prøvet støvlerne ordentligt af, og ikke mindst tjekket, om de giver den korrekte støtte”, forklarer marketingschefen.

Deltag i debatten
Del.