Et andet univers

0

“Detailhandlen kan godt tåle, at man driver en tøjforretning på en ny måde. I Gågaden ligner vi jo lidt hinanden, men her kan jeg skabe et andet univers, hvor jeg kan lave nye tiltag”, siger Gitte Henningsen, der åbner butik i den tidligere Dorte Casper i Djalma Lunds Gård den 1. marts.

Dog beholder hun de 42 kvm Metropol på Stændertorvet, som hun oprindeligt startede butik i.

“Det er hjertet i forretningen, men jeg skaber nu en overbygning, som jeg kalder Metropol Studio. Her får jeg mere plads, hvor jeg kan udvikle min stil og mit DNA. Det bliver lige som mere min egen verden på grund af beliggenheden inde i gården”, siger Gitte Henningsen, der har været i gang i de nye lokaler det sidste halve år.

“Jeg håber, jeg kan gøre en forskel. Stylingen af varerne er min passion, og det kan jeg udvikle endnu videre i de nye lokaler. Det bliver en butik i bevægelse, der hele tiden kan ændre udtryk. Man skal ikke bare gøre, som man plejer. Lad os have det sjovt!” siger butiksindehaveren.

Gitte Henningsen bevarer sine oprindelige 42 kvm. på Stændertorvet, men får god plads til at udvikle sin stil i det nye Metropol Studio i Djalma Lunds Gård.

 

Deltag i debatten
Del.