Det unikke er standard

0

George Jensen Damask har forladt Roskilde, og i de 110 kvm store lokaler i Sankt Peders Stræde 1B er Hanstholm Køkken netop rykket ind. Den eksklusive køkkenbutik specialiserer sig i snedkerkøkkener baseret på de stolte håndværkstraditioner med individuelle løsninger, hvor alt kan tilpasses kundens ønsker.

”Det er køkkener for feinschmeckere, og vi ligger i den dyre ende. Vi har ikke noget liggende på lager, men alt laves på bestilling. Så får du til gengæld også fingertappede skuffer og de allerbedste materialer”, fortæller køkkenkonsulent Henrik Rosenbøg.

Gør det ikke selv
Hanstholm Køkken gør det også i de såkaldte Nostalgi-køkkener kendetegnet ved skuffer og skabe med fyldninger – alt sammen lavet efter individuelle mål. Og det hører naturligvis med i prisen, at køkkenet samles af firmaets tømrere og snedkere.

”Det er dyre køkkener, så jeg anbefaler ikke nogen at samle dem selv”, griner køkkenkonsulenten.
Selv om pladsen er sparsom for en køkkenforretning, har Henrik Rosenbøg fundet plads til otte forskellige udstillinger samt masser af prøvelåger i den nye butik, der holder åbningsfest i weekenden den 6.-7. januar fra kl. 10-15.

Deltag i debatten
Del.