Bliv et musikalsk fyrtårn

0

Professionshøjskolen Absalon udbyder en ny læreruddannelse med musikprofil, hvor de studerende vil blive udsat for musik gennem hele uddannelsen af underviserne Stefan Nielsen og Liv Beck. Udover at være læreruddannede er de uddannet i henholdsvis musikvidenskab fra universitetet og fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Udover sang og klaver mestrer de begge det grundlæggende på alle instrumenter, men fokus for dem vil ikke mindst ligge på at formidle sin kunnen til eleverne.

”Jeg lærte da på den hårde måde, at det ikke var nok at være megafed på sit instrument”, fortæller Liv Beck, der har en fortid som skolelærer.

På den nye uddannelse vil de to kapaciteter udfordre de studerende musikalsk på alle semestre, og der vil være undervisning på små hold i både sang og klaver.

”Det er hensigten, at de færdiguddannede lærere med denne toning kan blive kulturskabere og musikalske fyrtårne på deres fremtidige skoler, og på den måde blive de nøglepersoner, der kan virkeliggøre musik- og teaterprojekter på skolerne”, siger Liv Beck.

Deltag i debatten
Del.