Øvelse gjorde mester

0

Lars Jeppesen og Julie Guanping Fang gjorde sig store anstrengelser for at få deres første barn gennem to år. Timerne i soveværelset gav imidlertid aldrig det ønskede resultat, og parret mærkede en tiltagende frustration.

”Det har været psykisk hårdt, og vi er også begge blevet undersøgt – men der var ikke noget galt”, fortæller Lars Jeppesen.

Bingo
Men så en dag var der bingo. Julie Guanping Fang var gravid – og var hun længe om at blive gravid, så tog hun til gengæld revanche under fødslen. Onsdag morgen den 1. november kl. 5:37 kom Olivia på 3570 gram og 53 centimeter til verden efter ganske få timers fødsel.

”Det gik sindssygt stærkt. Jeg var kun tre centimeter åben, da jeg kom – og to timer efter havde jeg født”, fortæller moren.

Festbarn
Muligvis var det en oktoberfest i Gundsølillehallen, der satte gang i fødslen. Her var parret til 40 års fødselsdag lørdag den 28. oktober hos en ven af Lars Jeppesen.

”Det var nok oktoberfesten i lørdags, der satte det i gang. Vi var ude at danse, og der var høj musik – og morgenen efter begyndte Julie så småt at få veer”, fortæller faren, der snart vil tage med kone og datter hjem til Snoldelev.

Deltag i debatten
Del.