Lille Mille

0

Det var én af de mindre skabninger, der kom til verden mandag den 18. september kl. 6:44 på barselsgangen på Roskilde Sygehus. Lille Mille kom til verden med en vægt på bare 2460 gram fordelt på 45 centimeter – og det er én af grundende til, at den lille familie stadig hænger ud på barselsgangen her en uge efter.

”Hun har hele tiden været lidt lille, da jeg har lavt stofskifte, og så har hun haft gulsot”, fortæller Christina Nissen, der ellers ser tilbage på en god oplevelse med sin første fødsel.

Fire timers fødsel
”Det var faktisk en god oplevelse. Vandet var begyndt at sive i løbet af søndagen, og så tog jeg herind. Jeg var en centimeter åben, og blev så sat i gang med ve-drop kl. 3 om natten”, fortæller moren.
Og knap fire timer efter var Mille altså iblandt os.

Værelset er klar
Nu er familien klar til at gense de hjemlige rammer i Snoldelev. Amningen fungerer, og Mille tager gradvist på i vægt – og forældrene vil se tilbage på et godt, om end rimelig langt, ophold på barselsgangen.

”Personalet har været søde og rare, og det hele gik stille og roligt. Vi følte ikke, der manglede noget. Men nu er vi parat til at tage hjem, hvor Milles værelse også står klar til hende”, siger Martin Mikkelsen.

Deltag i debatten
Del.