Langhåret

0

“Jeg tror, hun har haft meget godt af at få lidt ekstra tid, så hun kunne blive lidt større”, siger Katja Niebe, og kigger ned på sin velskabte datter med den imponerende hårdpragt.

Den sovende datter kom til verden lørdag den 6. maj kl. 18:26 efter en tilsyneladende ganske overkommelig fødsel, der dog først gik i gang 13 dage over terminen.

Gået som det skulle

“Jeg fik spontan vandafgang, og så gik det stærkt derfra. Jeg har da haft de almindelige gradivitetsgener undervejs, men eller kørte det helt normalt. Jeg tænker, at det er gået som det skulle”, siger moren.

Datteren skal hedde Sofie, og hun vejede 3350 gram og målte 55 centimeter ved fødslen efter at have tiltusket sig et par ekstra uger i mors lune badekar.

Roligt barn

Sofie er indtil videre et roligt barn – endda så roligt, at hun nu lige bliver undersøgt for gulsot, inden Katja Niebe kan tage Daniel Rasmussen og datteren med sig hjem til Dommervænget i Roskilde.

“Hun gav lyd fra sig ved fødslen, og hun fik topkarakter på alle skalaer, men hun kunne godt være lidt mere aktiv. Men vi får snart svar på, om vi kan tage hjem i dag”, siger moren.

Deltag i debatten
Del.