Alpha uden Omega

0

Det ligger snublende nær at knytte et ’…og Omega’ på, når man hører ordet Alpha. Men i dette tilfælde står Alpha alene. Det mørkhårede og velvoksne pigebarn kom til verden onsdag den 19. april kl. 14:32 med en kampvægt på 3670 gram og en længde på hele 56 centimeter. Datteren valgte at trække den ni dage over terminen, inden hun var klar til dagslyset, så der har været tid til at vokse til.

Ligner sin far
”De siger jo, at de ligner deres fædre som små, og det, må man sige, gælder i dette tilfælde”, siger Sophie Ralkov, der kom igennem sin første fødsel uden store ar på sjælen.

”Vandet gik kl. 4 natten til onsdag, og så var vi allerede herinde kl. 5. Herefter var han ret lang tid om at komme ned i bækkenet, så det brugte vi nogle timer på. Men alt i alt gik det fint, og der var ingen komplikationer overhovedet”, fortæller moren, der undervejs også fik en epiduralblokade, der dog kun havde delvis ef-
fekt.

Lidt anderledes
Inden længe er de nybagte forældre klar til at drage hjem til Skt. Jørgensbjerg med deres datter med det usædvanlige navn.

”Det skulle være lidt anderledes. Der er måske omkring 30 i landet, der hedder det i forvejen”, fortæller faren, Nikolai Alexis Roed Ibsen, hvis fulde navn, der formentlig heller ikke er mange af i landet.

Deltag i debatten
Del.