Roskilde Grundejerforening får ny formand

0

“Ejendomsudlejningsbranchen er ikke særlig synlig i Roskilde. Det vil jeg gerne være med til at gøre noget ved”, siger advokat Cecilie Mieth fra Retsadvokaterne. Hun er for nylig blevet valgt til formand for udlejernes og administratorernes lokale interesseorganisation, Roskilde Grundejerforening.

“Branchen er væsentlig for byen og dens udvikling. Det gælder dels med hensyn til at sikre et varieret udbud af lejeboliger og dels med hensyn til at sikre Roskildes virksomheder og detailhandel de rigtige og tidsvarende fysiske rammer. Derfor skal vi også gøre opmærksom på vores eksistens”, siger Cecilie Mieth.

Roskilde Grundejerforening hjælper dens medlemmer med at være så godt klædt på som muligt til at udøve deres virksomhed som udlejere og administratorer fx med juridisk og byggefaglig vejledning.

“Især for boligudlejning gælder et svært gennemskueligt sæt af regler, som det er vigtigt at være opmærksom på som udlejer og administrator”, fortsætter Cecilie Mieth.

Foreningens medlemmer har her mulighed for at deltage i kurser og konferencer som arrangeres af vores paraplyorganisation Ejendomsforeningen Danmark. Roskilde Grundejerforening begyndte også sidste år at gennemføre lokale kurser og arrangementer med henblik på at holde medlemmerne ajour med relevant viden indenfor ejendomsdrift og administration.

“Udlejningsbranchen har i de senere år gennemgået en høj grad af professionalisme i kraft af fremkomsten af nogle få store udlejningsselskaber, som har ressourcer til at tilbyde en effektiv ejendomsdrift. Mange af vore medlemmer driver mindre udlejningsforretninger, og der har vi som forening en vigtig rolle at spille med at hjælpe vore medlemmer til at kunne matche tidens krav og forventninger”, fortæller Cecilie Mieth.

Deltag i debatten
Del.