Roskilde-dreng vil revolutionere skolefotobranchen

0

Den uddannede ingeniør og tidligere topchef i specialindustrien er ny partner i virksomheden Mesterskud, hvor målet er at føre skolefotoet ind i den digitale tidsalder.

Han er uddannet ingeniør og har bestredet topstillinger i General Electric og Topsil, hvor han hovedsageligt har beskæftiget sig med salg og ledelse. Nu har Jørgen Bødker imidlertid valgt at lægge kræfterne i den unge skolefotovirksomhed Mesterskud, hvor han i sommers blev partner.

“Virksomheden blev startet i 2015 af forældre, der ville gøre op med den gammeldags tankegang, der eksisterer branchen, ikke mindst på det digitale område. Jeg har selv en stor interesse for it, og derfor synes jeg, det kunne være spændende at være med til at videreudvikle konceptet”, fortæller Jørgen Bødker, der har boet i Roskilde siden 1982.

Festival-erfaring

Den tidligere direktør i specialindustrien erkender, at skolefoto rent personligt udgjorde uudforsket teritorie indtil for få år siden. Til gengæld har den roskildensiske tilflytter lokal erfaring med implementering af nye it-løsninger med i bagagen.

“Midt i 1990erne blev jeg frivillig i Roskilde Festivals Grejgruppe, og der var jeg med til at udvikle festivalens første online-databasesystem, der gjorde det langt nemmere for de mange frivillige at bestille de ting, de skulle bruge, og ikke mindst styre økonomien bag foretagnet”, fortæller Jørgen Bødker.

Både erfaringerne fra årene som projektleder for en gruppe programmører i festival-regi og så hans generelle ledelsesmæssige baggrund indgår i den værktøjskasse, som den nye partner tager med sig ind i skolefotobranchen og Mesterskud.

“Vi først og fremmest have fokus på det gode skolefoto, og det kræver de gode skolefotografer. Samtidig skal vi sikre en kvalitetmæssigt stærk it-platform, for det er dét kunderne – forældre og skoler – efterspørger”, forklarer Jørgen Bødker.

Deltag i debatten
Del.