Rollerne er byttet om

0

Indtil for nylig lejede frisør Rikke Bartels sig ind hos Winnie Sølvberg i Frisør Capelli i Bredgade i Roskilde. Men siden den 1. december er rollerne byttet om, idet Rikke Bartels nu har åbnet salon rundt om hjørnet i Kornerups Vænge 3b. Samtidig har Winnie Sølvberg solgt sin halvdel af den tidligere forretning i Bredgade til Charlie Nielsen, og hun lejer sig nu ind i Rikke Bartels nye salon. Sammen råder de over 55 lyse og nyistandsatte kvadratmeter med et dejligt stort baglokale og adgang til en grøn have, som de glæder sig til at benytte til sommer i eventuelle ledige stunder mellem kunderne.

Navnet er Goji

Den nye frisørsalon har fået navn efter et lille rødt bær, der oprindeligt er hjemmehørende i Kinas centrale og vestlige provinser – nemlig gojibærret.

“Den ligner en lille rød peber, og den er fuld af vitaminer. De bær er så gode – så det synes jeg var et godt navn til min nye salon”, siger Rikke Bartels, der også har valgt at introducere en ny valgmulighed for sine kunder, nemlig plejeprodukter fra Philip B.
“Det er helt uden parabener lige som mine andre produkter, men dette er et feinschmecker-produkt”, forsikrer hun.

Deltag i debatten
Del.