Restaurant Birdie klar med ny forpagter

0

Fremover er det Peter Lassen, der skal styre slagets gang i Roskilde Golfklubs køkken.

Roskilde Golfklub har fået ny restauratør i skikkelse af Peter Lassen, der er tiltrådt som forpagter af Restaurant Birdie. Sidste efterår kom det til hillerødgenserens opmærksomhed, at golfklubben var på udkig efter en ny forpagter, og så gik det ellers stærkt.

”Jeg ankom en gråvejrsdag i efteråret 2017 og blev noget overrasket over at se en fuldstændig fyldt p-plads foran klubben. Inde i klubhuset summede det af liv, og golfbanen var fyldt med golfspillere. Det tegnede godt, og jeg fik en god snak med den daglige leder Anders Schnack og den nu tidligere forpagter Allan Jensen”, fortæller en glad Peter Lassen, der efter at have vejret stemningen og ikke mindst køkkenets beskaffenhed var klar til at tage udfordringen op.

” Jeg tænkte, her er et potentiale, og da jeg efterfølgende mødte bl.a. Brian Haarder og Peter Frimann fra bestyrelsen – så var der ikke den store betænkningstid. Det her gør jeg”, fortsætter Restaurant Birdies nye forpagter.

Peter Lassen lægger først og fremmest vægt på, at køkkenet ikke kun skal servicere golfspillere, men også kunne levere lækre retter til hele Roskilde og omegn.

Nyt koncept
”Jeg har en stor passion for faget, så duft og smag skal være i top. Det kræver gode råvarer, og det er først og fremmest mit koncept. Blandt andet bager vi selv vores brød, og det har gæsterne allerede taget godt imod”, fortæller Peter Lassen, der samtidig kan præsentere en nyt tiltag i restaurant Birdie.

”Jeg blev kontaktet af idémanden bag madvognen – et koncept, hvor man bestiller mad og får det bragt til døren. Det passede rigtigt fint til min forretning, da jeg netop har varme retter på menuen hver dag”, slutter Peter Lassen.

Deltag i debatten
Del.