Nye ansigter hos Lindskov Communication

0

Det lokale kommunikationsbureau Lindskov Communication har fået fire nye medarbejdere ind i folden. Carina Krúnufjall Milling, 38, er efter en periode som projektansat blevet fastansat som journalist hos Lindskov Communication. Carina Krúnufjall er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense og medbringer erfaring fra ansættelser blandt andet hos Grafisk Arbejdsgiverforening og som tekstforfatter og kommunikationskonsulent på reklamebureauet Red Ink.

Cand.ling.merc. Carina Høedt, 29 år, er startet som kommunikationskonsulent i en projektansættelse hos Lindskov Communication. Carina Høedt er uddannet fra CBS i international virksomhedskommunikation. Hun har tidligere arbejdet som kampagne- og eventansvarlig i Det Konservative Folkeparti og i forbindelse med World Climate Summit og har herudover erfaring fra projektopgaver i blandt andet Danmarks Radio.

Cand.comm. Søs Lindeborg Pedersen, 27, er ny journalist hos Lindskov Communication. Hun er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet og har under sin uddannelse været i praktik på Dagbladet Børsen og TV 2.

Stud.scient.pol. Rune Sonnenborg, 20, er ansat som juniorkonsulent hos Lindskov Communication. Her indgår han i bureauets Public Affairs-team, der arbejder med strategiudvikling og interessevaretagelse for brancheorganisationer og virksomheder. Ved siden af jobbet hos Lindskov læser Rune Sonnenborg statskundskab på Københavns Universitet.

Deltag i debatten
Del.