Ny massør på Dronning Margrethes Vej

0

De sidste 12 år har Mikkel Baagøe arbejdet på Rigshospitalet, men nu har massør og kranio-
sakral-terapeuten besluttet at vende hjem.

“Jeg har i flere år gerne villet åbne klinik i Roskilde, ved siden af det jeg har på Rigshospitalet. Ikke mindst for at komme tilbage til familien og det netværk jeg ellers har i byen”, fortæller Mikkel Baagøe, der netop har åbnet klinik på Dronning Margrethes Vej.

Den 50-årige massør og kranio sakralterapeut, der i de seneste 12 år har behandlet både ansatte og patienter på Riget, fik en hård indgang til sit fag. Tilbage i 1997 var han involveret i en trafikulykke, der efterlod ham med piskesmæld, mens han i 2004 valgte at følge sin læges råd og vinke farvel til forsikringsbranchen på grund af alvorlig stres.

“I årene efter piskesmældet fattede jeg interesse for massørfaget, fordi jeg oplevede, at ikke alle behandlere var lige gode. Jeg tænkte, at det må kunne gøres bedre og billigere, og det blev min indgang til faget”, siger Mikkel Baagøe, der også er uddannet sportsmassør og derfor har en lang række idrætsfolk som faste kunder.

“Jeg har arbejdet som træningsvejleder de seneste 25 år, ligesom jeg har undervist i spinning og selv er flittig motionscyklist. Derfor har jeg prøvet skaderne på egen krop og ved, hvor og hvordan der skal behandles”, forklarer han.

Privat er Mikkel Baagøe far til to piger på 16 og 24 år, mens han helt store interesse er fotografi. Netop nu er massøren aktuel med fotoudstillingen ’Skønhed i Forfald’ på RoS Gallery.

Mikkel Baagøe har netop åbnet klinik på Dronning Margrethes Vej 8, hvor han netop har overtaget et lejemål hos LK Hairline. Massøren bliver dermed nabo til frisørerne Lotte (midten) og Liana
Christensen.

Deltag i debatten
Del.