Nedrivningsfirma forlænger sponsorat af FC Roskilde

0

LH Hockerup forlænger virksomhedens sponsorat til FC Roskilde med to år.

Fodboldtalenterne i FC Roskilde får forlænget den økonomiske støtte til at udleve deres sportsdrømme. Nedrivningsvirksomheden LH Hockerup, der selv har hovedkontor i Roskilde, har nemlig valgt at tegne nyt sponsorat med fodboldklubben på andet år. Pengene kommer primært til at støtte ungdomsholdene U13, U14 og U15.

I FC Roskilde er man glad for, at en lokal virksomhed har valgt at støtte op om byens fodboldhold.
”Vi har en sprudlende talentfabrik, hvor vores fokus ligger på at udvikle de unge spillere i klubben. Det er fedt at vide, at LH Hockerup har valgt at tage del i det sociale ansvar og er med til at sikre, at de unge får mulighed for at udvikle deres potentiale”, siger Mads Christian Suhr, der er sponsor- og eventansvarlig i FC Roskilde.

LH Hockerup får sammen med FC Roskildes 150 andre sponsorer mulighed for at komme til hjemmekampe. Samtidig er det med til at bidrage til en fortsat talentfuld klub.

”De bliver en del af et stærkt sponsorfelt, som alle bidrager med penge, der kan gøre lokalsporten og vores unge endnu bedre”, siger Mads Christian Suhr.

”Helt naturligt”
LH Hockerup, der står bag flere nedrivninger af kendte og større bygninger i Danmark, vægter det højt, at byens børn og unge har et sted, hvor de kan udvikle deres boldtalenter. Derfor er det vigtigt for Lasse Hockerup at støtte lokalsporten med sponsoratet.

”Det er spændende at følge med i udviklingen af klubbens unge talenter. Derfor har vi også haft stor interesse i fortsat at støtte op om de unges videre udvikling. Fodbolden er en del af Roskildes identitet og folkesjæl”, siger Lasse Hockerup og tilføjer, at virksomheden har været sponsor, siden hans far var ejer af virksomheden:

”Det er derfor helt naturligt, at min generation bliver ved med at støtte op om vores lokalsport”, slutter han.
LH Hockerup har valgt at forlænge sit eksklusive partnerskab til FC Roskilde – et sponsorat der ligger lige under hovedsponsorerne Roskilde Kommune og virksomheden CP, der udlejer materialer til byggepladsindretning.

Deltag i debatten
Del.