Milos-Psykolog vender hjem

0

Roskilde får igen glæde af autoriseret psykolog, Flemming Rasmussen, som den 1. februar på ny starter op hos Milos-Psykologerne i Ringstedgade. Flemming Rasmussen er kendt af roskildegenserne fra sit arbejde i Milos i 2011 og 2012. Siden har han arbejdet i København, men vender nu hjem til Roskilde og indgår i samarbejdet med de tre øvrige Milos-Psykologer, Karina Voetmann Sorht, Marianne E. Bredberg og Eva Jørgensen på det grundlag, som Milos har udviklet siden sin opstart i 1994.

Mindfulness og meditation

Flemming Rasmussen har stor erfaring i arbejdet med belastningstilstande og livskriser. Stresshåndtering, angst og sorg er nogle af hans store fokusområder, hvor han blandt andet tilbyder træning i både mindfulness og meditation. Et andet område som Flemming er optaget af, er at støtte mennesker i udvikling af større selvværd, og at afklare dilemmaerne mellem kærlighed, relationer og karriere. Han er optaget af menneskers udviklingsproces, og hvordan man kan facilitere en proces, hvor den enkelte kommer i kontakt med en større del af sit potentiale.

Fra erhvervsleder til psykolog

Flemming Rasmussen er cand.psych. fra Københavns Universitet og efter nogle års praksistræning, er han autoriseret af Psykolognævnet under Indenrigsministeriet. Siden da har Flemming haft en hel del års erfaring som udøvende psykolog. Flemming lavede midt i livet et karriereskifte.

Før sit psykologerhverv har Flemming mange års erhvervserfaring på chefniveau indenfor den finansielle sektor og har en HD fra Copenhagen Business School (CBS). Flemming har således, både som chef og som psykolog, arbejdet med – og coachet – medarbejdere og ledere indenfor mange forskellige faggrupper og sociale miljøer, med henblik på at fremme såvel samarbejdet som den personlig kompetence.

Balance i livet

Flemming har på denne måde udviklet gode kompetencer og resultater, både på det kliniske- og på det erhvervspsykologiske område – og tilbyder at hjælpe folk til at opnå en balance livet. Flemming Rasmussen arbejder med både individer, par og grupper, og lægger altid vægt på at skabe en nænsom og respektfuld atmosfære. Milos-Psykologerne er således rigtig glade for at kunne byde Flemming velkommen tilbage i deres midte, og herigennem styrke muligheden for kvalificeret psykologhjælp i Roskilde.

Deltag i debatten
Del.