Intersport Holmbom bliver til Sport 24

0

Mindre indflydelse og forøgede omkostninger har fået ejeren af Intersport Holmbom i Skomagergade til at skifte til konkurrenten Sport 24 fra 1. oktober. Bedre vilkår for forretningen vil betyde lavere priser for kunderne i Roskilde.

Sportsbutikken i Skomagergade 32 gennemgår den 1. oktober en regulær makeover. På denne dato vinker butikken nemlig farvel til Intersport og siger goddag til Sport 24. Indehaver Arne Storinggaard har besluttet sig for at skifte kæde, og det er en beslutning, han har truffet sammen med ejerne af 20 andre Intersport-butikker. Sport 24 bliver dermed landets største kæde af sportsbutikker. Den lokale sportshandler ser frem til at blive del af et stærkt indkøbsfællesskab.

Samme indeni

”Jeg vil understrege, at det kun er det visuelle udtryk, vi udskifter. Den gode service og det brede sortiment ændrer vi ikke ved, og vores dygtige personale er fortsat de samme, som I kender. Kunderne i Roskilde skal ikke være nervøse, men derimod glæde sig til lavere priser, flere kampagner og bedre tilbud, da vi får langt mere lukrative vilkår som en del af Sport 24”, forklarer Arne Storinggaard, der er indehaver af Intersport Holmbom i Roskilde.

Han ejer også Intersport i Ringsted og Køge, som ligeledes skifter også til Sport 24 den 1. oktober. Hans erhvervsafdeling i Herfølge og Sporty Outlet i Den hvide By og i Roskilde fortsætter uændret.

Koncernen Sport 24 har indtil den 1. oktober 25 butikker, 38 outletbutikker og otte businessafdelinger samt datterselskabet G-sport Danmark, der servicerer og supporterer 90 Sportigan- og specialbutikker over hele landet.

Færre omkostninger

Den store gruppe af butiksejere havde styrke i forhandlingerne med Sport 24, hvilket har lagt grunden for en god aftale. Og det var netop de fremtidige rammevilkår i Intersport, der fik Arne Dahl Storinggaard og de mange andre butiksejere til at lede efter en ny samarbejdspartner.

”Jeg udtræder af Intersport, fordi det simpelthen er blevet for dyrt at være medlem og dermed svært at lave en god bundlinje. I Sport 24 bliver de årlige omkostninger omkring en tredjedel, og samtidig har kæden et solidt indkøbsfællesskab, der giver lavere priser for vores butik og dermed vores kunder. Vi glæder os alle til de nye udfordringer”, siger Arne Storinggaard. 

Han ser frem til en hverdag med færre frustrationer og har stor tillid til, at Sport 24 er mere lydhør og engageret i at løfte resultaterne for alle partnere.

SPORT 24 blev grundlagt i 2012 på fundamentet af en række andre sportsforretninger. Fra hovedkontoret i Silkeborg varetages en række stabsfunktioner for kædens 71 SPORT 24-forretninger. I dag beskæftiger virksomheden over 1.000 medarbejdere på landsplan.

Deltag i debatten
Del.