En sundere hverdag

0

“Vil gerne være med til at øge fokus på sundhed og bidrage til at forebygge livsstilssygdomme. Træning skal være sjovt, og vi vil skabe glæde og motivation omkring træning, så man bliver ved resten af livet”, siger Julie Petersen, der sammen med kæresten Kasper Vilster står bag Pulskompagniet, som de stiftede i oktober i år.

Julie Petersen har været personlig træner siden december 2015, og Kasper, der til hverdag arbejder som it-specialist i Nordea, er færdiguddannet personlig træner til februar.

Naturen som redskab

Formålet med Pulskompagniet er dels at give personlig træning, dels at tilbyde firmatræning på arbejdspladsen. Den personlige træning foregår i lejede faciliteter i Ballerup og Roskilde, men kan sagtens rykke udendørs, hvis kunden vil det.

“Så laver vi funktionel træning med egen kropsvægt, udholdenhed og løb op ad bakker, og bruger i det hele taget naturen som træningsredskab”, siger Kasper Vilster.

Win-win i arbejdstiden

Det nystartede tomandsselskab har allerede gang i firmakunder, hvor de tilbyder træning på arbejdspladsen.

“Vi kommer til dem for at gøre det så nemt som muligt for medarbejderne, som så ikke behøver at tage til træning efter arbejde. Samtidig tænker du klarere efter træning, og det giver bedre velvære og færre sygedage – så det er jo også godt for arbejdsgiveren”, siger Julie Petersen.

Deltag i debatten
Del.