Alm. Brand i Roskilde udvider

0

Tre nye ansigter er de seneste måneder blevet ansat i Alm. Brand i Støden 6-8 i Roskilde. Filialdirektør Murat Ünsal glæder sig over, at han nu har flere dygtige rådgivere på sit team i en travl tid.

Den finansielle branche bliver i stadig højere grad digitaliseret. For eksempel er det i dag langt de fleste, der ordner banksager på nettet eller via apps på mobilen. Ikke desto mindre, har Murat Ünsal, filialdirektør i Alm. Brand i Roskilde, set det nødvendigt at hente nye kræfter til filialen.

”Hvis man står over for at skulle købe ny bolig, bil eller har fået nyt job og gerne vil have et forkromet overblik over sin privatøkonomi, så er den foretrukne løsning fortsat, at man booker et møde med en rådgiver”, siger han.

Stærk i bolighandel
Sercan Kaya, Lotte Grested Køppen og Christian Bøgeholdt Nielsen er de tre nye rådgivere, der alle skal beskæftige sig med rådgivning af nye kunder i Alm. Brand, hvor de skal være med til at sikre, at nye bankkunder kommer godt fra start.

38-årige Sercan Kaya, der bor i Valby i København, skal primært rådgive nye kunder og sikre, at de får et godt bankskifte. En af Sercans styrker er bolighandler, da han er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet i BRF Kredit i ni år. Inden kan kom til Alm. Brand, var han også et smut i pensionsbranchen, hvilket blandt andet betyder, at Sercan er i stand til at yde den helhedsrådgivning, som er grundstenen i Alm. Brands fremadrettede arbejde.

Hvor kunderne er
Lotte Grested Køppen er 41, og bor i Roskilde med sin mand og tre døtre på 7, 10 og 13. To af dem dyrker konkurrencegymnastik i Roskilde Team Gym, og derfor bruger Lotte også meget af sin tid i lokalområdets gymnastikhaller. Og i byens parker sammen med hunden Poco.

Hun er også kommet til Alm. Brand i Roskilde for at rådgive kunder, der er nye i Alm. Brand. ”Jeg kan godt lide vores princip om, at vi møder kunderne der, hvor de er – om det så er på deres arbejdsplads, om de ønsker, vi skal komme på besøg hos dem, eller om de vil ned til os i filialen”, siger hun.

Tværfagligt
Christian er 46 år, født og opvokset i Jyllinge og bor i dag i Roskilde. Som sine nye kolleger har han også gjort karriere som ejendomsmægler og har været i den branche i 20 år. Senest har han haft tre år som rådgiver i BRF Kredit, og han glæder sig især til det tværfaglige arbejde i Alm. Brand.

”For mig giver det virkelig god mening, at man rådgiver om både bank, forsikring og pension, når man møder en kunde, der står over for en bolighandel. Det er en stor styrke, at vi kan gøre brug af eksperter på alle områderne. For en bolighandel begrænser sig jo sjældent til bankanliggender”, siger han.

Deltag i debatten
Del.