30 års jubilæum og medlemsoptagelse hos Gundsø Rotary Klub

0

Tilbage i oktober 1987 blev Gundsø Rotary Klub stiftet af lokale forretningsmænd, og dermed kan lokalafdelingen af det verdensomspændende erhvervsnetværk i år fejre 30-års jubilæum. Det blev for nylig markeret med en stor fest på Hotel Søfryd, hvor både medlemmerne og deres ægtefæller nød en god aften sammen.

“Festen var en markering af vores gode klubs 30 års jubilæum. Klubben kendetegnes, specielt efter en ’turn-around’ forrige jul, ved en rigtig god ånd, et stærkt kammeratskab, udveksling af erhvervsmæssige relationer, meget interessante foredrag, fokus på Rotary´s kerneværdier samt tilførsel løbende af nye medlemmer. Klubben er inde i en rigtigt god og sund udvikling, og vi tilskynder interesseret i at komme og overvære et af vore mange spændende foredrag og se og høre mere om hvad Rotary egentligt er og, hvad vi gør – lokalt, nationalt og internationalt”, fortæller Gundsø Rotary Klubs præsident Bo Jens Christensen.

Sideløbende med jubilæet kunne rotaryklubben i midten af november byde velkommen til et nyt medlem. Denne gang er det Helle Vithardt, der er bosiddende i Gundsømagle og driver virksomheden “Kon10” som bl.a. laver regnskab, bogføring samt ejendomsadministration. Det nye medlem udtrykker sin glæde ved indtrædelsen i netværket og glæder sig til at nyde fællesskabet og ikke mindst gøre en forskel – lokalt som globalt.

Deltag i debatten
Del.