NAVNE

Navne

“Vi er meget stolte. Isabel har lovet os at blive som kok, hvilket vi er meget glade for!” siger restauratør Jeanette Dalsgaard.

Navne

”Vi har fået 38 plakatforslag, så det er ganske overvældende”, siger Lis Kjær, medlem af menighedsrådet i Roskilde Domsogn.

Navne

Roskildes tidligere beredskabschef, den 53-årige Carsten Iversen blev i sidste uge tildelt Rotarys PHF-pris, som Rotary tildeler dem, der har gjort en særlig indsats.

Navne

Både Peter Sylvest (tv.) og Ib Lemche (th.) kunne den 4. maj fejre jubilæum i den lokale Odd Fellow Loge Kong Hroar.

Navne

Mandag den 1. maj er det præcis 10 år siden, at brødrene Claus og Patrick Skovgaard slog dørene op på Restaurant Vigen i Veddelev.

Navne

Han er egentlig fra Ringsted, men har pendlet til og fra Roskilde de sidste 38 år. Mekaniker Jens Ole Kristiansen trækker sig tilbage på efterløn som 63-årig, og det blev markeret ved en receptionen fredag den 28. april fra kl. 14-15 hos Andersen Biler på Københavnsvej i Roskilde.

Navne

Efter over en måneds ombygning, hvor den gamle butik fortsatte på bedste beskub, kunne Gitte Munch fredag åbne for hele sin nye butik i Algade 44.

Navne

Svend Scharling, Roskilde, direktør i analysebureauet Scharling Research, fylder 70 år onsdag den 5. april.

Navne

Da instrumentmager Frederik Anton Thiele den 21. marts 1817 åbnede dørene i sin første butik, startede et optikeventyr, der i dag kan fejre sin 200 års fødselsdag

Navne

I den anledning inviterer HENSRIK kunder, samarbejdspartnere og venner af huset til reception fredag den 31. marts kl. 15-17 i Jernbanegade 12A, 4000 Roskilde.

Navne

Klimaforskning er en varm politisk kartoffel og har været det længe. Det kan 67-årige professor John R. Porter skrive under på. Hans klimakarriere startede under 80’ernes endnu kolde krig. Dengang var det en atombombe, der truede med at udrydde landbrugsjorden, og i dag er det CO2-udledningen, der udfordrer fødevareproduktionen.

Navne

På Roskilde Konservative Vælgerforenings generalforsamling i går var der vagtskifte.

Navne

Tidligere gårdejer og æresmedlem af Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskab Holger Olsen er gået bort i en alder af 101 år.