NAVNE

Navne

Nyt formandssmykke

Den lokale guldsmed Vivi Nielsen Hansen fra Guldsmedene i Roskilde har specialdesignet Zonta Roskildes første formandssmykke, og opgaven var at skabe et smykke, der symboliserer Zonta og det, organisationen står for.

Navne

Fra jura til røverhistorier

Ungdomsromanen Røverhistorier fra Roskilde er den litterære debut for Helga Waage, som du kan møde mandag den 11. december fra kl. 16 i Bog og Idé på Stændertorvet i Roskilde, hvor hun signerer sit værk.

Navne

En sundere hverdag

“Vil gerne være med til at øge fokus på sundhed og bidrage til at forebygge livsstilssygdomme. Træning skal være sjovt, og vi vil skabe glæde og motivation omkring træning, så man bliver ved resten af livet”, siger Julie Petersen, der sammen med kæresten Kasper Vilster står bag Pulskompagniet, som de stiftede i oktober i år.

Navne

“Man skal gå efter bolden”

Byrådets ordensbetjent Annie Larsen runder 70 år fredag den 24. november, og det bliver markeret med en reception på Pipers Hus i Byparken samme dag kl. 14:30-16:30.

Navne

Nye brødre i Kong Hroar

Odd Fellow Logen Kong Hroar har optaget to nye brødre, Kim Gerhard Holm fra Ishøj og Lasse Sven Engmann fra Snoldelev.

Navne

Skjoldby og Co har fået mere plads

Skjoldby & Co er flyttet, efter de sidste års vækst førte til pladsmangel i lokalerne på Musicon. Aktuelt er virksomheden, der lever af online markedsføring, oppe på otte medarbejdere, der nu kan brede sig på de 460 kvm.

Navne

Spar Nord er ny sponsor i Roskilde Roklub

“Det er en traditionsrig og stærk forening i byen, som både har bredde og elite. Uden bredde er der ingen elite – og det er vigtigt for os, for vi er bank for alle”, siger direktør i Spar Nord Kasper Bæk, der blandt andet har været med til at finansiere det nye motionsrum for klubbens over 500 medlemmer.

Navne

Roskilde Grundejerforening får ny formand

“Ejendomsudlejningsbranchen er ikke særlig synlig i Roskilde. Det vil jeg gerne være med til at gøre noget ved”, siger advokat Cecilie Mieth fra Retsadvokaterne. Hun er for nylig blevet valgt til formand for udlejernes og administratorernes lokale interesseorganisation, Roskilde Grundejerforening.

Navne

Nye ansigter hos Lindskov Communication

Cand.ling.merc. Carina Høedt, 29 år, er startet som kommunikationskonsulent i en projektansættelse hos Lindskov Communication. Carina Høedt er uddannet fra CBS i international virksomhedskommunikation.

Navne

Udmærkelse i Roskilde Syd Rotary Klub

Johannes Østergaard, Jørgen Herholdt fra Roskilde Syd Rotary Klub fik udmærkelsen med safir af den uddelende præsident Frede Planck for deres helt ekstraordinære indsats ved planlægningen og gennemførelsen af klubbens seneste Short Term Camps.

Navne

Ny formand for Zonta Roskilde

Birgit Lenhard Hansen har afløst Anne Kühnell som formand for Zonta Roskilde. For den nye formand handler det om ordentlighed og retfærdighed, ikke kun i Zonta, men også i samfundet.

Navne

Eva Sørensen får Danske Banks forskerpris

Danske Banks afdeling i Roskilde har doneret en pris på 25.000 kr. til en forsker fra Roskilde Universitet, som har udmærket sig inden for sit forskningsfelt innovation i offentlige og private virksomheder.

Navne

Relationer er vigtige

Rasmus Roed har egentlig haft ejendomsmæglerforretning i Djalma Lunds Gård siden december, men han har valgt at gå stille med dørene indtil nu.

Navne

Nye kræfter til RF-gruppens bestyrelser

Pernille Drost træder ind i bestyrelsen i Foreningen Roskilde Festival, mens Roskilde Kulturservice A/S får Lars Frelle-Petersen som ny bestyrelsesformand og Sara Linell som nyt menigt medlem.

Navne

Lars-Christian Brask ny bestyrelsesformand i WeThink

Reklamebureauet WeThink har indgået en aftale med erhvervsmanden Lars-Christian Brask, der er indtrådt som bestyrelsesformand. Hans opgave er klart defineret – videreudvikle strategien, øge væksten og bringe bureauet op i næste level.

Navne

Flyttedag hos Wennemoes Bolig

Wennemoes Bolig har fået nye lokaler på Svogerslev Hovedgade 37. Torben Wennemoes har haft til huse i Svogerslev i de sidste ti år, og han sælger boliger i hele Roskilde og omegn.

Navne

Søren Nayberg blev 60 år

Indehaver af Kaffeekspressen Søren Nayberg rundede 60 år tirsdag den 25. juli, og den fejrede han på ødegården i Sverige med sin familie.

Navne

Hjulet drejer igen i Gundsø Rotary Klub

Den 1. juli var der vanen tro præsidentskifte i Gundsø Rotary Klub. Den nu tidligere præsident Jacob Søgaard Nielsen blev afløst af den nye præsident for året 2017-2018 – nemlig Bo Jens Christensen.

Navne

75 år og fuld af liv

H. P. Nielsen rundede 75 år onsdag den 26. juli. Den forhenværende isenkræmmer trak sig tilbage fra arbejdslivet som 66-årig i 2008.