NAVN

Navne

Efter over en måneds ombygning, hvor den gamle butik fortsatte på bedste beskub, kunne Gitte Munch fredag åbne for hele sin nye butik i Algade 44.

Navne

Svend Scharling, Roskilde, direktør i analysebureauet Scharling Research, fylder 70 år onsdag den 5. april.

Navne

Da instrumentmager Frederik Anton Thiele den 21. marts 1817 åbnede dørene i sin første butik, startede et optikeventyr, der i dag kan fejre sin 200 års fødselsdag

Navne

I den anledning inviterer HENSRIK kunder, samarbejdspartnere og venner af huset til reception fredag den 31. marts kl. 15-17 i Jernbanegade 12A, 4000 Roskilde.

Navne

Klimaforskning er en varm politisk kartoffel og har været det længe. Det kan 67-årige professor John R. Porter skrive under på. Hans klimakarriere startede under 80’ernes endnu kolde krig. Dengang var det en atombombe, der truede med at udrydde landbrugsjorden, og i dag er det CO2-udledningen, der udfordrer fødevareproduktionen.

Navne

På Roskilde Konservative Vælgerforenings generalforsamling i går var der vagtskifte.

Navne

Tidligere gårdejer og æresmedlem af Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskab Holger Olsen er gået bort i en alder af 101 år.

Navne

Det blev til dobbelt bingo for virksomheden Scantago fra Roskilde, da priserne for “Årets økonomielev” og “Årets økonomielevplads” skulle uddeles af HK/Privat Sjælland og Roskilde Handelsskole. Virksomhedens økonomielev Natasja Birk Petersen blev hædret som årets elev, og virksomheden blev kåret som årets elevplads.

Navne

“Tidligere kørte jeg ud hjemmefra og aflagde besøg i hjem, på hospitaler og på hospice. Men mange kunder ønsker at kunne komme i en fysisk butik, og det kan altså nu lade sig gøre i det nye år. Det var bare et spørgsmål om at finde det rigtige lokale”, siger Evan Møller, der pr. 1. januar åbner forretning i Bredgade 1 i Roskilde.

Navne

Allerede under sin studietid var Aske Søndergaard, ny fysioterapeut i Viby Fysioterapi, klar over, at han gerne ville arbejde på en privatklinik, da han ønskede at have med så mange forskellige problematikker at gøre som muligt.