NAVNE

Navne

Indehaver af Kaffeekspressen Søren Nayberg rundede 60 år tirsdag den 25. juli, og den fejrede han på ødegården i Sverige med sin familie.

Navne

Den 1. juli var der vanen tro præsidentskifte i Gundsø Rotary Klub. Den nu tidligere præsident Jacob Søgaard Nielsen blev afløst af den nye præsident for året 2017-2018 – nemlig Bo Jens Christensen.

Navne

H. P. Nielsen rundede 75 år onsdag den 26. juli. Den forhenværende isenkræmmer trak sig tilbage fra arbejdslivet som 66-årig i 2008.

Navne

“Vi er meget stolte. Isabel har lovet os at blive som kok, hvilket vi er meget glade for!” siger restauratør Jeanette Dalsgaard.

Navne

”Vi har fået 38 plakatforslag, så det er ganske overvældende”, siger Lis Kjær, medlem af menighedsrådet i Roskilde Domsogn.

Navne

Roskildes tidligere beredskabschef, den 53-årige Carsten Iversen blev i sidste uge tildelt Rotarys PHF-pris, som Rotary tildeler dem, der har gjort en særlig indsats.

Navne

Både Peter Sylvest (tv.) og Ib Lemche (th.) kunne den 4. maj fejre jubilæum i den lokale Odd Fellow Loge Kong Hroar.

Navne

Mandag den 1. maj er det præcis 10 år siden, at brødrene Claus og Patrick Skovgaard slog dørene op på Restaurant Vigen i Veddelev.

Navne

Han er egentlig fra Ringsted, men har pendlet til og fra Roskilde de sidste 38 år. Mekaniker Jens Ole Kristiansen trækker sig tilbage på efterløn som 63-årig, og det blev markeret ved en receptionen fredag den 28. april fra kl. 14-15 hos Andersen Biler på Københavnsvej i Roskilde.

Navne

Efter over en måneds ombygning, hvor den gamle butik fortsatte på bedste beskub, kunne Gitte Munch fredag åbne for hele sin nye butik i Algade 44.

Navne

Svend Scharling, Roskilde, direktør i analysebureauet Scharling Research, fylder 70 år onsdag den 5. april.

Navne

Da instrumentmager Frederik Anton Thiele den 21. marts 1817 åbnede dørene i sin første butik, startede et optikeventyr, der i dag kan fejre sin 200 års fødselsdag