Stem på os fordi vi er dygtige, ikke fordi vi er kvinder

0

Kvinderne dominerer Dansk Folkepartis liste til kommunalvalget i Roskilde kommune, faktisk er 6 ud af 10 kandidater kvinder. Var det et bevidst valg fra Dansk Folkeparti? Nej, det var fordi vores medlemmer bedømte os ud for vores kvalifikationer, og ikke fordi kvinder var vigtige på listen.

I Dansk Folkeparti finder vi det unødigt, at der skal laves vælgermøder kun med kvindelige kandidater og bruges kræfter på at opfordre kvinder til at stemme på kvinder, kun fordi de er kvinder. Vi tror ikke på, at vælgerne har behov for denne ekstra service for at tage det rigtige valg.

I dag består Dansk Folkepartis byrådsgruppe af 2 kvinder og 1 mand – fordi vælgerne mente, at både Merete Dea Larsen og Gitte Simoni var kvalificerede til at bestride en post i byrådet sammen med deres mandlige kollega Karsten Lorentzen.

Vi går ikke på barrikaderne for at få flere kvinder ind i byrådet, bare fordi de er kvinder. Vi ønsker de bedste kandidater valgt til Roskilde byråd for Dansk Folkeparti, om det er mænd eller kvinder er ikke det vigtigste for os, så længe de fører Dansk Folkepartis politik med fokus på kernevelfærd, tryghed og fornuft.

Af Dansk Folkepartis kvindelige kandidater til Kommunalvalg 17 Merete Dea Larsen, Gitte Simoni, Maja Frausing, Karina Jensen, Birgith Hyldgaard og Sanne Toftegaard

Deltag i debatten
Del.