Et nyt Ishøj

0

Tænk Jer godt om når I skal sætte Jeres X til det kommende Kommunevalg. Vi i udkants-Roskilde nærmere Jyllinge blive bare tromlet ned med en vanvittig vision om en grøn kile for at få lidt udsigt som pt. har kostet 4 millioner og yderligere vil koste mange penge for at rive Bygaden 28 ned.

Vi har så mange smukke udsigtssteder som kan nydes. Strandpromenaden – Klinten – Steglepladsen – Korskilde og Lønagerparken i Nord.

Vi er over 2000 borgere der har sagt NEJ til nedrivning af Bygaden 28, men det tager det socialdemokratiske styre i Roskilde intet hensyn til. Alle høringer om byens udvikling er et spil for galleriet, for styret har allerede besluttet, hvad der skal ske i vort lille samfund, og desværre er deres rådgivere totalt uvidende om det sarte miljø, vi ønsker at bevare, da de intet tilhørsforhold har til byen.

Mange af os flyttede til Jyllinge grundet det charmerende miljø, som Roskilde Kommune endnu engang totalt vil ødelægge med storbyggeri på vore grønne områder.

Jyllinges helt specielle udvikling blev skabt af initiativrige borgere som arbejdede på frivillig basis. Dette skabte et helt unikt fællesskab på kryds og tværs uden skelen til penge, titler og politisk observans.

Med den grimme mastodontudbygning af Centret og nu boliger i to etager på det grønne område langs Lindebjergvej bliver Jyllinge til et nyt Ishøj. Jeg er ikke imod udvikling, men det skal være med omtanke, smag og hensyn til det eksisterende miljø og de mange borgeres ønske om at bevare Bygaden 28, der gennem rigtig mange år har været samlingspunktet for både unge og gamle.

Man kan kalde det nostalgi, men vi har alle brug for at kende vor fortid og samtidig er der stadig et stort behov for et Forsamlingshus som “Brugsen”, der er velegnet til udstillinger, foredrag, filmfremvisning, yoga og alle de andre klubber der ikke har lokaler at være i.

Randi Thelin

Deltag i debatten
Del.