Pernille Rosendahl erstatter Aura som hovednavn på Jyllinge Festival

0

Den tidligere Swan Lee-frontkvinde og X Factor-dommer glæder sig umådeligt meget til at spille på Jyllinge Festival”.

Det var lidt af en begmand til publikum, da Jyllinge Festival i går måtte meddele, at hovednavnet Aura havde trukket sig på grund af problemer med sangerindens band.

”Jeg er ked af, at jeg desværre ikke kan gennemføre koncerten til Jyllinge Festival, da jeg ikke kan stille med et band. Det er aldrig sket for mig før, men uheldigvis står sol, måne og stjerner skævt og jeg kan hverken stille med A, B eller C holdet. Derfor føler jeg ikke min performance vil retfærdiggøre den kvalitet jeg står for”, lød det således i en besked fra Aura på Jyllinge Festivals officielle Facebookside.

Onsdag er meldingen fra festivalen, der løber henover weekenden den 17. og 18. august, anderledes positiv. Det er nemlig lykkedes festivalens initiativtager og musikansvarlige Nicholas Hansen at sikre sig Pernille Rosendahl som erstatning.

”Vi er vanvittigt glade for, at det er lykkedes at få Pernille (Rosendahl red.) til at overtage som hovednavn lørdag aften”, fortæller han.

Den kendte sangerinde, der er kommende deltager i en ny omgang af det populære TV2-program ’Toppen af Poppen’ og ikke mindst er kendt fra bands som Swan Lee og en tjans som X Factor-dommer, glæder sig tilsvarende til indtage Store Scene på Hellig Kors Park om godt to uger.

”Jeg glæder mig umådeligt meget til at spille på Jyllinge Festival. Jeg har længe gerne ville besøge Hellig Kors park på grund af de unikke omgivelser, og nu får jeg endelig muligheden”, siger Pernille Rosendahl og fortsætter:
”Jeg tager fuldt band med, og vi ser frem til at fylde sensommeraftenen med toner. Jeg håber vi ses”, lyder beskeden til Jyllinge Festivals gæster.

Deltag i debatten
Del.