Open by Night i ny indpakning: Gøgl og skæve oplevelser i vente

0

Fredag inviterer Roskilde Handel til Open by Night under titlen ’Roskilde Revue’.

Mens byens butikker har aftenåbent frem til kl. 21, runder Roskilde Handel sommeren af med et stærkt sammensat program der skal underholde, overraske, fornøje, forskrække, forelske og forstemme kunder og gæster der er kommet til Roskilde denne (i følge kalenderen) sidste sommeraften fredag den 31. august. Overskriften for hele herligheden lyder på ’sensommerens sensationer’.

Søren Nayberg, bestyrelsesmedlem i Roskilde Handel fortæller: 

”Denne aften vil der kunne opleves tryllerier, teater, fantastiske akrobater, ild, trommer, dans og musik i mange forskellige former. Der bliver et fast program så besøgende kan gå rundt i hele byen og opleve lige det de har lyst til, samtidig med at der vil være små nedslag her og der – helt tilfældigt i bybilledet”, fortæller Søren Nayberg, bestyrelsesmedlem i Roskilde Handel.

På spørgsmålet om hvorfor eventet har fået navnet Roskilde Revue, lyder det fra Nayberg:

”Revue er det franske ord for revy og i sin oprindelige betydning kommer det af ordet revoir – gensyn eller se igen. Vi ser tilbage på en fantastisk sommer og sørger for underholdning af høj klasse til at runde den af med”.

Roskildes byrum indtages og bruges som kulisse, når der laves optrædener i porthvælvinger, tage, baggårde, butikker, gader og stræder.

”Det har været vigtigt for os at sætte fokus på byrummet – og hele gågaden. Derfor arbejder vi med at bruge de eksisterende rammer helt fra Hestetorvet og ned til Støden”, forklarer Søren Nayberg.

Eventsnedkeren håber sammen med Roskilde Handels øvrige bestyrelsesmedlemmer, at mange gæster vil komme til byen og få en oplevelse ud over det sædvanlige og besøge byens butikker, der også selv har taget initiativ til underholdning og anderledes oplevelser, ligesom mange rykker ud på gaden denne aften, hvor der åbent helt frem til kl. 21.

Fakta: Underholdning til Open by Night fredag den 31. august
Rapperen Mund de Carlo
Romeo og Julie opført af teatergruppen Asterions Hus
Tryl og magi med Daniel Thomsen
Blide klassiske toner af violinist Trine Yang Møller
Cirkus Sorts fantastiske ildshow
Rytmisk ’larm’ når Stomp Up front indtager byrummet
Gag og gøgl med Jon G. Lør

Se spilletider på roskildehandel.dk

Deltag i debatten
Del.