Ben Frost i Roskilde Domkirke

0

Den festivalaktuelle australske lydmager Ben Frost genskaber sit voldsomme og smukke lydunivers i Roskilde Domkirke få dage før sin optræden på Roskilde Festival.

Australsk-fødte Ben Frost er en mesterlig lydmager. Hans elektroniske instrumentalmusik forener menneske og maskine med ambiente lydflader og skurrende støj. Frosts lydunivers er på én gang dystopisk, smukt og mørkt, og det er ikke så sært, at han er en efterspurgt herre blandt filmmagere, når det gælder soundtracks.

Storladne landskaber

Ben Frost sammentryller en lyd, der vil gøre sig særdeles godt under de store hvælvinger i Roskilde Domkirke. Publikum kan opleve, hvordan voldsomme og smukke lyde vil flyve omkring i kirkerummet og male storladne og øde landskaber, når Ben Frost tænder for maskinerne.

Ben Frost spiller også på Roskilde Festival 2018, hvor han vil levere et mere bastungt show, mens han i Domkirken vil trække på mere ambiente lydflader.

Smagsprøve

Roskilde Festival er arrangør af koncerten i Roskilde Domkirke, der er et tilbud til både festivalgængere og borgere, der ikke er på festival. Med koncerten ønsker Roskilde Festival at give både festivalens gæster og Roskilde by en smagsprøve på, hvad festivalen har at byde på til eventyrlystne ører.

 

Fakta: Billetter

Koncerten arrangeres af Roskilde Festival. Billetter koster 50 kr. og sættes i salg fredag den 8. juni
kl. 12

Billetlink: https://www.ticketmaster.dk/event/449879

Deltag i debatten
Del.