Anmelderros til Opera Hedeland

0

I lørdags indtog over 2.000 tilskuere det store amfiteater i Hedeland Naturpark for at se Donizettis dramatiske opera Lucia di Lammermoor. Den store opsætning får ros med på vejen fra både danske og svenske anmeldere.

Topkarakter

Dagbladet Politiken kalder fx stykket for en “rendyrket opvisning i virtuost udsmykket bel canto-sang” og kvitterer med fire hjerter. Endnu mere begejstrede er kulturmagasinet CPH Culture, som skriver, at man næppe kan opleve en udendørs operaopsætning i smukkere omgivelser i Opera Hedeland. Magasinet tildeler forestillingen seks stjerner. Det svenske operamagasin Operalogg slog også vejen forbi. Anmelderen skriver, at “Jeg tæller dette som en af de absolut bedste operaerfaringer i alle de år, jeg har besøgt Opera Hedeland” og giver stykket hele seks stjerner med på vejen.

De fleste gæster i Opera Hedeland kommer fra lokalområdet, men mange tager også turen fra København og resten af sjælland for at tage del i den specielle oplevelse, det er at se opera midt i naturen. Forestillingen opføres igen den 10. og 11. august. Der er stadig billetter at hente via Ticketmaster.

Deltag i debatten
Del.