TAK!

0

Sidste år brugte jeg nytårsklummen på at se tilbage på et terrorfyldt 2016, men i år vil jeg gerne bare sige tak.

Mens vi andre mæskede os i flæskesteg og and (og medister, hvis man er jyde som mig), så holdt tusindvis af danskere liv i plejehjem og sygehuse, alt imens redningspersonale og politi har stået klar, hvis vi kom i problemer. Har du husket at skænke dem en tanke? De passer på os – hver dag, helligdag eller ej. Tak til alle jer, som passer på de gamle, de syge, de sårbare og bare alle os. Uden jer kunne vi ikke lade julefreden sænke sig, så af hjertet tak for jeres indsats. I juletiden og hele året rundt.

Både i juledagene og nytårsaftensdag har en god portion butikker haft åbent, og det betyder stressede kunder. Du mener det sikkert ikke, men det er altså ikke butikspersonalets skyld, at du har glemt at købe fløde, at du er kommet for sent ud af døren eller at Dankort-terminalen kører langsomt, så lad være med at råbe ad dem.

De yder en service ved at holde butikkerne åbent for os, og i stedet for at overfuse dem, fordi du har fået det forkerte ben ud af sengen eller bare er en kæmpe klaphat, burde du give personalet et smil og et tak. Tak fordi I holder åbent og gør vores liv lidt mere fleksibelt og lidt nemmere.

På det mere personlige plan vil jeg gerne sige tak til alle jer, som har været en del af mit 2017. Det være sig jer, som er er en del af Roskilde KU og gør formandstjansen lidt hyggeligere, andet godtfolk fra Konservativ Ungdom, som gør livet til en fest, modkandidater fra diverse partier, som jeg brugte det meste af november med, og mine konservative medkandidater, som jeg i november stod last og brast med. Vigtigst af alt tak til venner, veninder og familie, som altid gør livet sjovere – også når livet er mindre sjovt.

Det nye år er netop begyndt, og fra den 2. januar er fitnesscenteret fyldt med svedige mennesker, som har valgt at næste år, skal være sundere end det foregående. Andre kæmper med at lægge cigaretterne på hylden, imens én af mine veninder de seneste par år, har haft et mål om at drikke mere champagne end året før.

Mit nytårsforsæt for 2018 er at bruge mere tid med familie, mine forældres hund og venner – og så at sige lidt oftere tak til alle de, som fortjener det. Hvad er dit nytårsforsæt?

Godt nytår – og tak for fortsat at læse med, når jeg filosoferer, moraliserer og udleverer mig selv her i Paperboy.

Deltag i debatten
Del.