Frem i alfabetet

0

Som erklæret bil-ignorant er det højst upassende, at jeg skal udbrede mig om biler i vores første udgave af tillægget ’Køreglæde’. Så det gør jeg. Indtil før jul kørte jeg en rød VW Polo fra 1997, men jeg flottede mig og skiftede den ud med en Volvo V40 fra 2003. Den kostede 20.000 kroner, og det er den nyeste bil, jeg nogensinde har ejet.

Og jeg må tilstå, at jeg pludselig nyder mine køreture – med varme i sæderne, ruder der kører op og ned ved tryk på en knap, og samtaler hvor vi rent faktisk kan høre hinanden. Ren science fiction i min bilverden. Den forløbne uge har jeg pludselig været i nærkontakt med en række spritnye biler, og jeg må sande, at der er sket ting og sager, siden min Volvo rullede ud fra fabrikken for 15 år siden.

Biler er blevet computere på hjul, der kan langt mere end blot at køre, og de er både smukke, velduftende og tiltrækkende. En bil har for mig altid primært været midlet til at komme fra A til B, men i disse nye biler kunne det være fristende at køre et stykke videre frem i alfabetet.

Deltag i debatten
Del.