At brænde for en idé – er livseleksir

0

Du skal engagere dig. Der findes mange talemåder for danskernes trang til at engagere sig. Vi har mange jern i ilden, vi brænder for noget, vi er ildsjæle når vi tror på noget.

Af Kristian Gylling, sognepræst og byrådskandidat for Alternativet.

At TRO på Gud, kan være svært – men netop tro har DR og Adam Price i dramaserien “Herrens Veje” valgt at debattere med os alle de næste 2×10 søndage efterår og forår. Og vil du et lag dybere ned i flere af de temaer, der behandles i “Herrens Veje” – ja, vil du lidt ind i materien af de kristne værdier, så kan du ty til vores nyudviklede app “Gabriels Kalender”. Appen indeholder både en julekalender, påskekalender og nu også en dybere forklaring på flere af de temaer, der behandles i de enkelte afsnit af “Herrens Veje – og det på hverdagsdansk. Du kan også følge med på vores facebookside “Gabriels Kalender”, og her kan du selv kan være med til at debattere dagens afsnit.

At HÅBE på en bedre verden – at paradis lidt oftere vil titte frem, og det for alle – det er enhver sand politikers drive for at kaste sig ud i det vanvid politik tit og ofte kan være. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvilket parti du engagerer dig i, bare det er HÅBET om alle menneskers lykke, der er omdrejningspunktet. Den 21. november har vi kommunevalg, og op til da er det mit håb, at alle deltager i debatten og på selve dagen møder frem og stemmer. Hvis du svigter, er vores demokrati ikke levedygtig ret længe – Og mig bekendt, har vi ikke noget bedre at sætte i stedet.

At ville KÆRLIGHEDEN, er det drivmiddel, der batter. Kærlighed til mennesker, dyr, naturen – ja kærlighed til vores børn og børnebørn. At den verden vi overdrager til dem, er en lille smule bedre, end den vi selv overtog.

Gabriels Kalender handler blandt andet om den barmhjertige samaritaner, som hele vores sundhedssystem jo faktisk bygger på, siger:

“Det er stort at få, men det er tusind gange så stort, at give…”

Guds fred og alt godt.

Kristian

Deltag i debatten
Del.