Danmarkspremiere på ny Polo hos Volkswagen Roskilde

0

I weekenden holder Volkswagen Roskilde Åbent Hus, hvor hovedattraktionen er sjette generation af den kendte model.

Volkswagen Roskilde på Industrivej holder i kommende weekend Åbent Hus, hvor bilforhandleren har premiere på den nye Polo. Den nye udgave af den kendte model kan opleves begge dage fra 11-16.

”Det er først og fremmest en større bil, så der er væsentlig bedre plads i forhold til den gamle udgave. Man kan sige at Poloen er vokset ud af minibilklassen, ikke mindst fordi den har noget luksusudstyr, man normalt kun finder i større modeller”, fortæller Michael Jarlnæs, salgschef hos Volkswagen Roskilde.

Han fremhæver blandt andet det digitale Active Info Display, adaptiv fartpilot og det såkaldte Front Assist med nødbremsefunktion og fodgængergenkendelse blandt de nye udstyrsmuligheder til sjette generation af den kendte model.

Først og fremmest glæder salgschefen sig dog til at byde kunderne velkommen inden for til Volkswagen Roskildes første åbent hus arrangement efter regeringens afgiftsnedsættelser.

”Jeg har absolut forventninger om fulde huse, for interessen er altid stor, når vi introducerer en ny Volkswagen”, lyder det.

Deltag i debatten
Del.