Mere end musik

0

En række lokale foreninger byder på forskellige aktiviteter i forbindelse med festivalen.

Kom helt tæt på et svævefly, dyrk kunsten og bliv klogere på Jyllinges nye minigolfklub. Publikum får rig lejlighed til at forlyste sig på festivalpladsen, der byder på meget mere end musik.

FF – Frederiksværk-
Frederikssund-Flyveklub

FFF kommer og pakker en svæveflyver ud på 15-20 minutter, og flyveren vil herefter stå klar på Festivalpladsen. Det er muligt at komme helt tæt på og i kontakt med flyet. Det er en fysisk udstilling af flyet, hvor du som gæst får mulighed for at spørge, høre og røre.

Fjordens Helse

Fjordens Helse vil stå for præsentation af alternative behandlinger, herunder Muskelterapi, Clairvoyance, healing, salg af Aloe Vera produkter.

Gulddysse Kulturgård

Gulddysse Kulturgård kommer og laver en udstilling og salg af forskellige kunststykker. De vil samtidigt have arbejdende kunstnere til stede, hvor du som gæst kan iagttage processerne og får en snak med kunstnerne. Gulddysse Kulturgård stiller igen i år med et kunststykke, der kan bydes på under Festivalen, hvor budrunden afsluttes lørdag aften i teltet. Det er Kulturgårdens tekstilgruppe som laver årets kunststykke.

JGI-Swim A6

I den stand kan børn mellem 3-10 år prøve, at kast med bolde og forsøge at ramme dåserne.

Jyllinge Løbeklub

Jyllinge Løbeklub afvikler børnløb samt 5 km og 10 km løb, som starter og slutter på Festivalpladsen.

• Jyllinge Minigolf Klub

Stand med information om minigolfklubben. Minigolf prøvebane opstilles og du kan prøve hvordan det er at spille minigolf.

KFUM-spejderne 

i Jyllinge

KFUM-spejderne fra Jyllinge kommer og laver bål og du kan købe dej og lave dit eget snobrød. Spejdergruppen har selv konstrueret og bygget en karrusel, som står på festivalpladsen.

Klubbernes Dag

Klub Roskilde Nord afholder vanen tro Klubbernes Dag med et væld af aktiviteter for børn og unge.

Loppemarked

Der er loppemarked på pladsen, hvor byens folk kommer og sælger ud fra gemmerne derhjemme.

Deltag i debatten
Del.