Er du der Bro?

0

De yngre festivaldeltagere forkæles blandt andet med deres helt egen scene og en 22-årig Spotify-konge fra Rødovre.

Unge fremadstormende talenter med millioner af afspilninger på musiktjenesten Spotify skal sikre festen for Jyllinge Festivals yngre publikum. Det afslører musikprogrammet, der blandt andet byder på populære navne som Bro og GEBUHR.

”Det er vigtigt, at vi har den brede vifte, så vi rammer hele Jyllinge – også dem på 14-15 år”, forklarer Nicholas Hansen, Jyllinge Festivals initiativtager og musikansvarlige.

22-årige Kevin Andreasen, bedre kendt under kunstnernavnet Bro, debuterede i 2016 med ’Hvor er du Bro?’, der blev et hit med over 12,5 millioner afspilninger på Spotify. Fredag formiddag er den glade Rødovre-knægt med til at åbne årets Jyllinge Festival, når han indtager Store Scene foran et særligt indbudt publikum.

”Vi har inviteret alle daginstitutionerne og folkeskolerne, og så vil der være tre indslag, hvor vi slutter af med Bro. Det skal nok blive en fest”, fortæller Nicholas Hansen.

Der er dog langt fra kun i festivalens indledende fase, at ungdommen tilgodeses. Det står klart, efter arrangørerne i år har valgt at oprette en ny scene dedikeret til de yngre deltagere. Samlingspunktet, der har fået navnet Hakuna Matata-scenen, byder fredag på Jyllinges egen Emma Askling, mens R&B-duoen GEBUHR sparker festen i gang lørdag kl. 21.

”Ud over musikken har vi sørget for, at de unge får deres helt eget miljø tæt ved scenen, hvor de kan hænge ud og være lidt væk fra far og mor”, afslører Nicholas Hansen og understreger, at der ikke vil være udskænkning af alkohol til festivalgæster under 18 år.

Deltag i debatten
Del.