Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ramsløg og ruiner

18 april - 17:30 - 19:00

135kr.

Oplev den 800 år gamle borgruin, pluk vilde ramsløg fra parken til at tage med hjem, få spændende historier om slottet, nyd lidt tapas og et glas i den forladte jagtstue.

Onsdag den 18. april kl. 17.30-19.00 får du mulighed for at komme med til et eksklusivt arrangement. Her kan du blandt andet plukke dine egne ramsløg til pesto eller urtesalt (opskrifter udleveres), komme ned i den 800 år gamle borgruin, der ellers ikke er åben for offentligheden og der serveres smagsprøver på ramsløg-tapas i slottes forladte jagthytte.

Vi mødes ved Egholm Museum, hvor I vil blive budt velkommen af Rikke Falck, der kort fortæller om slottet og aftenens program.Derefter går vi en tur i parken, hvor vi plukker ramsløg og undervejs får flere små fortællinger om livet på slottet og dets historie. I dagens anledning bliver den gamle slotsruin fra 1240 åbnet og vil kunne opleve den i stearinlysets skær. Ruinen er en del af et romansk borganlæg og et af Danmarks bedst bevarede beboelsesrum fra højmiddelalderen.

Vi slutter i slottets forladte jagtstue med et par gode historier, ramsløg-tapas og et lille glas bobler.

Tag godt fodtøj på. Turen er ikke egnet for gangbesværede, da terrænet er ujævnt og der er trapper.

Egholm Museum, Trehøjevej 47, 4070 Kirke Hyllinge
www.egholmslot.dk

Deltag i debatten

Detaljer

Dato:
18 april
Tidspunkt:
17:30 - 19:00
Pris:
135kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.egholmslot.dk

Arrangør

yduns
Telefon:
51567548
E-mail:
info@yduns.dk
Hjemmeside:
www.yduns.dk